Close
Zoek
Filters

Bedrijfskleding

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina

BOLLENGO - WIT UNIFORM MAATHEMD BEDRIJFSLOGO

Katoen polyester hemd met afgerond verstelbare manchet en Franse kraag, hemd met bedrijfs logo van Rotero: https://rotero.com/be-nl ; ; hij leveren voornamelijk aan machinebouwers en constructeurs met seriematige behoefte in België en Nederland.
VOOR PRIJSOPGAVE EMAIL NAAR: SHIRT@BIVOLINO.COM

BOLSEMA - CORPORATE BEDRIJFSLOGO HOTEL HEMD MET LOGO

Katoen hemd met afgerond verstelbare manchet en italiaanse kraag, hemd met bedrijfs logo van de Hotel huize bergen : https://huizebergen.nl/home ; Landgoed Huize Bergen is een monumentale villa in Vught provincie Noord-Brabant.
VOOR PRIJSOPGAVE EMAIL NAAR: SHIRT@BIVOLINO.COM

BONALDO - BLAUW BEDRIJFSHEMD - CORPORATE - BEDRIJFSLOGO

Katoen polyester hemd met afgerondeverstelbare manchetten en Klassiek Kent kraag , Werkkleding hemd met logo van DIS-Sensors, https://dis-sensors.com/nl/
VOOR PRIJSOPGAVE EMAIL NAAR: SHIRT@BIVOLINO.COM

START HEMDEN ONTWERPEN

START BLOEZEN ONTWERPEN

Representative bedrijfshemden met logo -corporate shirts

 

Representative bedrijfs hemden met logo

-

corporate shirts

-

zakelijke hemden

 

Corporate Hemden met geborduurd bedrijfslogo

voor uw team. Exclusieve Bivolino uniform maathemden met uw logo. Uw werkhemden en gepersonaliseerde werkkleding worden binnen de 3 weken geleverd.

Hemden en bloezen bedrukken met uw logo

Elk bedrijf of organisatie dat regelmatig persoonlijk contact heeft met klanten is bezorgd om zijn uitstraling. Een uniforme, geklede stijl voor uw werknemers zorgt al voor een nette en goede eerste indruk. Bivolino heeft een ruime keuze in geklede hemden en bloezen met professionele uitstraling. Alle hemden en bloezen in ons aanbod kunt u laten bedrukken of borduren met een persoonlijke opdruk. Bijvoorbeeld uw logo en firmanaam. 

Strijkvrije hemden en mix kwaliteiten

Strijkvrije hemden, een utopie? Absoluut niet. Wij beschikken over een breed assortiment aan zulke hemden. Dit is erg praktisch voor professionals die kwalitatieve kledij zoekt dat uitblinkt in gebruiksgemak. Ofwel 100% katoen, ofwel mengeling polyester katoen.

Gemakkelijk strijkbaar , ook voor industrieel wassen

Hemden met borduring naar keuze
Bij hemden oogt een fijne borduring nog steeds het mooist, maar ook bedrukking is mogelijk. In beide gevallen is bij Bivolino precies werk verzekerd. Zowel elegante dameshemden als modieuze herenhemden behoren tot ons gamma. U heeft trouwens heel wat customisatie keuze:
  • hemden met korte mouwen of met lange mouwen
  • met of zonder borstzak
  • in zware of lichte katoen (ideaal voor horeca, bedrijven – opendeurdagen en andere gelegenheden)
 

 

Filter by:

Clear All
Min: €0 Max: €89
0 89
bivolino newsletter