Close
Zoek
Filters

Bloezen op Maat - Designer - Bloes 3D Configurator - Ontwerp nu!

Bloezen op Maat

 

made to measure shirt online

Ontwerp uw unieke

bloes op maat


Altijd al een bloes op maat willen hebben dat precies aansluit op jouw lichaam en wensen? Dan is de Bivolino Shirt Designer de tool die uw wens in vervulling laat gaan. Op deze configurator kunt u een unieke bloes ontwerpen en bestellen. Alle gekozen opties worden direct gevisualiseerd in een virtueel 3D model van de bloes.
Veel opties en mogelijkheden – start

bloezen ontwerpen

!
De Bivolino Shirt Designer biedt naast het invoeren van uw persoonlijke maten meer mogelijkheden om de bloes nóg unieker en persoonlijker te maken. Zo is er naast de keuze uit o.a. pasvorm, fit, kraag, sluiting en mouwlengte ook de mogelijkheid om met verschillende contraststoffen te werken. Zelfs de kleur van de knopen en de knoopaanzet kunt u zelf kiezen. Ook het toevoegen van een monogram in een door u gekozen lettertype en kleur behoort tot de mogelijkheden.
Productie en levertijd
Uw zelf ontworpen bloes wordt door onze gespecialiseerde medewerkers met extra zorg en aandacht met de hand gemaakt. Vervolgens kan de bloes binnen 10 dagen geleverd worden.
Ontwerp uw

bloes op maat online

zonder meetlint
Geen lintmeter nodig en 100% pasvorm garantie via onze gepatenteerde Biometrische Maten Technologie.
Ingave van lengte, leeftijd, gewicht, cupmaat en gewenste fit is voldoende voor een perfect maatbloes. Uw mouwlengte wordt automatisch aangepast. Er zijn 3 fits waaruit u kan kiezen – getailleerd, slim en princes slim. Zie de fit keuzes .Indien u, als nieuwe klant, niet 100% tevreden bent, wordt een tweede bloes toegestuurd zonder bijkomende kosten en u kunt het eerste hemd behouden. Dus, geen retouren, zero verspilling. Vul, indien nodig het klachten document in.
Optioneel is er voor nieuwe klanten de optie FULL-TAILOR: specificeer hierbij uw lichaamsmaten via een link in de orderbevestiging!
Unieke bloezen kopen
Een bloes op maat gemaakt ontstijgt het gangbare confectie hemd zonder enige moeite. Omdat ieder lichaam nu eenmaal uniek is, kan een gewoon confectie bloes nooit de pasvorm bieden wat u mag verwachten van een
maatbloes
. Het maatbloes is geheel afgestemd naar uw lichaamsvormen. En hebt u eenmaal de juiste maten doorgegeven, wat verrassend eenvoudig tot stand komt binnen onze 3D Shirt Ontwerper, dan worden de maten opgeslagen, zodat elke volgende bestelling niet meer 'maatwerk' vergt dan 1 klik op de knop.
Kwaliteit voorop
Maatshirts online kopen is net zo éénvoudig als confectie bloezen online bestellen. Het verschil echter tussen confectie bloezen kopen en de bloes op maat mag er zijn. Liefhebbers, kenners & specialisten op gebied van heren hemden hebben één ding gemeenschappelijk: allen zullen zij direct de maatbloes drager er moeiteloos uitpikken. De perfecte pasvorm, het gebruik van de betere stoffen, de subtiele afwerking; het zit 'm in de kleine details. Wie oog heeft voor kwaliteit en eenmaal een bloes op maat heeft gedragen, wil niets anders meer. Maar ook aan de nodige accessoires wordt uiteraard gedacht; bij een maatbloes hoort natuurlijk een passende foulard.
Eigentijdse Maatbloezen & strijkvrije Stoffen
Natuurlijk vraagt een perfecte pasvorm om een perfecte stof. Onze inkopers volgen om die reden al ruim 20 jaar de meest actuele trends op de voet, waarbij stoffen speciaal geselecteerd worden op kwaliteit, comfort en design. Zo worden al onze maathemden gemaakt van de fijnste katoensoort. Want een maatbloes dient niet alleen mooi en comfortabel te zijn, vooral ook de stof draagt bij aan de luxe-beleving en een subliem dragers genot. Binnen onze katoen collectie zijn ook strijkvrije stoffen verkrijgbaar, hiermee creëert u binnen een handomdraai een strijkvrij bloes op maat .
Bloezen op maat online , bereikbaar voor iedere vrouw
Onze maatbloezen zijn gewoon online verkrijgbaar: moeiteloos bloezen op maat online bestellen, omdat onze gemiddelde klant het al druk genoeg heeft. Daarnaast bieden wij u eerlijke prijzen; maatbloezen bereikbaar en betaalbaar voor iedere vrouw. Onze maatwerk bloezen zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijscategorieën, maar vanaf €50,- kunt u bij ons al terecht voor een uniek katoen-polyester bloes op maat , afgewerkt tot in de kleinste details en finesses. Dit is waar het allemaal om draait; kwaliteit voor elke man en verkrijgbaar online. Exact waar Bivolino voor staat en haar visie op richt. Eenvoudig uw bloezenen op maat ontwerpen doet u middels onze 3D Bloes Ontwerper. Niet alléén ontwerpt u zelf uw bloes op maat , maar u doet ook de nodige inspiratie op. U hebt keuze uit tal van opties. Wilt u bijvoorbeeld wel of geen borstzak, wilt u een sportief, casual bloes ontwerpen, of juist een Business Dress bloes ontwerpen; de keuze is aan u.
Zelf uw bloes ontwerpen
U zult ervaren dat de 3D bloes ontwerper u stap voor stap leidt tot het perfecte maatbloes. Ruime selectie bijzondere stoffen. Allereerst selecteert u een stof. Alle aangeboden stoffen zijn van de fijnste katoensoort, waarmee u een sublime bloes op maat creëert. De katoenen stoffen zijn verkrijgbaar in wit, effen, geruite en gestreepte designs. Enkele stappen verder kunt u contrast-stoffen toevoegen; zo kunt u zelf uw maatbloes voorzien van een contrasterende binnenkraag, manchetten, of andere delen van het maatbloes. Hiermee bepaalt u zelf welke uitstraling uw maatshirt krijgt.
De maatbloes stylen
Hebt u een stof geselecteerd, dan kunt u het maatbloes vormgeven. Binnen de opties heeft u alle keuzevrijheid om al dan niet te kiezen voor een borstzak, smoking-manchetten, of juist casual manchetten aan te brengen. Wilt u lange mouwen, of juist kortere mouwen? Dan kunt u dit hier aangeven. Ervaar het verschil tussen confectie- en maatbloezen... Want zoals eerder aangegeven: geen bovenlichaam hetzelfde van een vrouw. Een bloes op maat kan wonderen verrichten in het benadrukken van het bovenlichaam, of juist het subtiel verhullen ervan en alles wat daartussenin ligt.
Ontwerp uw eigen ultieme bloezen individueel op maat gesneden volgens uw persoonlijke lichaamsafmetingen. Kies uw favoriete geraffineerd stof, uitgekozen bij de beste Italiaanse wevers. Voeg een aantal exclusieve op maat gemaakte items toe zoals verwijderbare baleinen, parelmoer knopen, een geborduurd monogram en nog veel meer... Design uw eigen fashion maatbloes volgens een individueel patroon vervaardigd. Selecteer uw trendy hoge kwaliteitsstoffen en begin met het ontwerpen van uw maatbloes met ultieme fashion-functies zoals hoge kragen met 3 knopen, kleur-contrasterende kraagen, manchetten en sluiting. Verticale strepen, meerkleurige knopen en stiksels, trendy monogram,...
Wereldprimeur: Design uw ultieme ARTY Bloes op maat . Arty bloezen verwerken op een subtiele manier de afbeeldingen en tekeningen van de kunst – schilderijen: van kleurrijk, eclatant, graffiti tot pop art. Kies uit schilderwerken van 10 bekende Belgische en Nederlandse kunstenaars! Bivolino Arty
Maak uw eigen smoking bloes op maat gesneden volgens uw persoonlijke lichaamsvorm. U kunt kiezen uit ultieme zwarte en witte kwaliteitsstoffen. Selecteer een aantal "Black Tie" functies voor het ontwerpen van uw exclusief avondbloes: Vleugelkraag, smokingknopen, plooien of verborgen bloessluiting, discrete monogram,... De keuze is aan u!
10 redenen om eens een Bivolino - bloes op maat te proberen
  • Eénvoudig maten doorgeven zonder meetlint ;
  • Altijd de perfecte pasvorm omdat de bloezen speciaal voor u gemaakt worden;
  • Onze bloezen concurreren met hemden van Hugo Boss, Suitsupply, Armani, Zegna en Lacoste;
  • Online bestellen zonder eindeloos te hoeven zoeken naar het perfecte bloes;
  • Keuze uit 500 + stoffen en niet meer afhankelijk van wat er in uw kraagmaat te krijgen is;
  • 25 soorten kragen dus een voor elke gelegenheid;
  • Kiezen uit wel 12 soorten manchetten;
  • Extra opties zoals borstzakjes, andere kleur knopen etc. bepaalt u nu zelf;
  • De maten van uw bloezen zelf beheren vanuit uw account;
  • Altijd de mogelijkheid voor advies van onze tailors.

Gepersonaliseerde bloezen online

Gepersonaliseerde bloezen online kopen
Een bloes op maat gemaakt geeft een gevoel van authenticiteit en eigenheid. Daar iedereen uniek is, kan een standaard bloes nooit de fit bieden die u mag verwachten van een maat bloes. De maatbloes wordt geproduceerd volgens ieders eigen maten profiel. De juiste maten doorgegeven is bij Bivolino verrassend éénvoudig door onze biometrische maten voorspeller waarbij opmeten met de lintmeter overbodig wordt: 'maatwerk' met 1 klik, in 5 minuten te bestellen.

Bloezen grote maten en extra lange mouw
Extra lange mouw maatshirts online kopen voor de lange vrouw is bij Bivolino net zo éénvoudig als standaard bloezen online bestellen: lengte, leeftijd, gewicht en cupmaat voldoen als informatie voor het maken van een deftig bloes op maat. Shirtlovers, kenners en mode specialisten op gebied van dames kleding hebben één ding gemeenschappelijk: zij houden echt van bloezen, dragen deze dagelijks en een comfort gevoel is primordiaal: de bloes op maat- lover streeft ook naar perfectie. De perfecte pasvorm, al dan niet slim fit, het gebruik van de betere dubbel getwijnde stoffen, de subtiele afwerking; het zit hem in de kleine details. Getailleerde bloezen, alsook de super slim fit lijn van Bivolino wordt hedendaags erg geapprecieerd. Maar ook aan de nodige accessoires wordt uiteraard gedacht; bij een maatbloes hoort natuurlijk een passende sjaal. Deze zijn dan ook uitgebreid te vinden binnen Bivolino Online. Zo kan de klant snel en éénvoudig bloezen online mét bijpassende accessoires kopen.

Strijkvrije stoffen voor dress blouses
Natuurlijk vraagt een perfecte fit om een perfecte stof. Onze aankoop managers volgen om die reden al ruim 50 jaar de meest actuele trends op de voet, waarbij stoffen speciaal geselecteerd worden op kwaliteit, comfort, sustainability, eco-footprint en design. Zo worden al onze maatbloezen gemaakt uit luchtige en stevige katoen. Want een maatbloes dient niet alleen passend en comfortabel te zijn, vooral ook de stof draagt bij aan de luxe-beleving en een ultiem dragers genot. Binnen onze egyptische katoen collectie zijn ook gemakkelijk strijkbare stoffen te verkrijgen, waarbij de non-iron touch alsnog aangenaam aanvoelt.

Bloezen op maat online, ook mobiel te bestellen
Onze maatbloezen zijn niet alléén online verkrijgbaar, maar ook mobiel via onze responsive website future.bivolino.com: gemakkelijk bloezen op maat online mobiel bestellen, in de trein, de auto, het vliegtuig, tijdens het wachten, kortom ‘Shirts on the go’! Daarnaast bieden wij u scherpe prijzen; maatbloezen bereikbaar en betaalbaar voor iedere shirtlover. Onze maatbloezen zijn verkrijgbaar binnen verschillende prijscollecties, maar vanaf 49 € kunt u bij ons al terecht voor een unieke bloes op maat, afgewerkt tot in de kleinste details en finesses. Dit is waar het allemaal om draait; kwaliteit voor elke man en verkrijgbaar online, snel bezorgd. Exact waar Bivolino bloes op maat online voor staat en haar strategie op richt: goede pasvorm, met een 100% fit garantie voor de eerste aankoop.

bivolino newsletter